Maandag in Jinek: burgemeester Ahmed Aboutaleb over de rellen in Rotterdam

Maandag in Jinek: burgemeester Ahmed Aboutaleb over de rellen in Rotterdam
De gasten van Jinek van maandag 22 november

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van maandag 22 november.

De gasten bij Jinek van maandag 22 november

  • Wat aangekondigd werd als een demonstratie tegen 2G monde uit in stevige rellen in Rotterdam en later heel Nederland. Op meerdere plekken raakten jongeren slaags met de politie. Burgemeester Ahmed Aboutaleb reageert op deze ‘orgie van geweld’ en de sluimerende onrust in de samenleving.
  • Het was een bijzonder sportjaar, met lege en volle tribunes, een record aantal medailles op de Olympische Spelen, een EK voetbal en nog veel meer.Mart Smeets zag het allemaal en beschrijft dit sportjaar in zijn nieuwe boek Doorstart.
  • In 1995 wordt Maurizio Gucci, erfgenaam van het Italiaanse modehuis, op straat in Milaan doodgeschoten. De moord is beraamd door zijn ex-vrouw, Patrizia. Hollywood houdt zijn adem in nu deze rol wordt vertolkt door Lady Gaga en deze woelige jaren van het bekende modehuis verfilmd zijn in House of Gucci. Arno Kantelberg en Fiona Hering schuiven aan en er is gesproken met de hoofdrolspelers van de film: Lady Gaga en Jared Leto.
  • Deze week wordt een cruciale coronaweek: dalen de cijfers of zijn zwaardere maatregelen nodig? Demissionair premier Mark Rutte dreigde vandaag met nieuwe maatregelen als de huidige niet beter worden nageleefd. Politiek duider Wouter de Winther schuift vanavond aan bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: burgemeester Ahmed Aboutaleb over de rellen in Rotterdam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV