Recensie: Falling for Figaro is operakomedie met prachtige Joanna Lumley

Recensie: Falling for Figaro is operakomedie met prachtige Joanna Lumley
Met hoofdrollen voor Danielle Macdonald en Hugh Skinner

Film :

Vanaf 16 december is de film Falling for Figaro te zien in de bioscopen. Als Absolutely Fabulous actrice Joanna Lumley met haar hysterische charisma op het witte doek komt, is dat toch altijd bijzonder. Lees hier de filmrecensie van Falling for Figaro.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Singer of Renown
Een briljante jonge fondsmanager Millie Cantwell verlaat haar onbevredigende baan en langdurige vriend om haar levenslange droom na te jagen om operazangeres te worden in de Schotse Hooglanden. De voormalig operadiva Meghan Geoffrey-Bishop (Joanna Lumley) geeft haar les, om winnaar te worden van de belangrijke* Singer of Renown* competitie.

Actrice Joanna Lumley en Danielle Macdonald in de film 'Falling For Figaro'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Actrice Joanna Lumley (nu niet met sigaretten, drank, pillen en coke) als strenge lerares met een missie: dat is hoe je deze film kunt en moet omschrijven. Deze ietwat oudbollige film is bij vlagen vermakelijk, vooral als Joanna in actie komt naast een cast die alles uit de kast haalt. In de cast is een prima hoofdrol weggelegd voor Danielle MacDonald als Millie Cantwell en tegenspeler Hugh Skinner als de vreemde Max Thistlewaite. Het personage van Skinner is moeilijk om sympatie voor op te brengen, maar dit komt later beter uit de verf. De finale brengt wat kippenvel, zeker als je hart sneller gaat kloppen van opera. Drie sterren.

Cast
Naast Danielle Macdonald (Bird Box) en Hugh Skinner (Mamma Mia! Here We Go Again) zijn ook Joanna Lumley (The Wolf of Wall Street), Shazad Latif (The Commuter) en Gary Lewis (Billy Elliot). Deze productie is geregisseerd door Ben Lewin (The Catcher was a Spy).

Vanaf 16 december 2021 is deze film Falling for Figaro te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Drama, Komedie. Tijdsduur: 104 minuten. IMDb-score: 6,2.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Falling for Figaro is operakomedie met prachtige Joanna Lumley of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV