Dinsdag in Op1: Maarten van der Weijden maakt nieuwe grote uitdaging bekend

Dinsdag in Op1: Maarten van der Weijden maakt nieuwe grote uitdaging bekend
Dit zijn de gasten van dinsdag 23 november

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 23 november

  • Dat Maarten van der Weijden van geen ophouden weet is bekend. De olympisch zwemkampioen die kanker overleefde, is al verschillende uitdagingen aangegaan om geld op te halen voor onderzoek naar deze ziekte. Zo zwom hij al tweemaal de Elfstedentocht, probeerde hij 24 uur onafgebroken te zwemmen en verbrak hij afgelopen weekend een wereldrecord: hij zwom 32 uur tegen de stroming in. Deze winter gaat de zwemkampioen opnieuw een grote uitdaging aan! Vanavond bij Op1 maakt hij bekend wat hem te wachten staat.

  • De rellen afgelopen weekend in veel steden hadden minimaal één ding gemeen: een aanzienlijk deel bestaat uit relschoppende jongeren, waarvan een aanzienlijk deel minderjarig is. De Roosendaalse rapper Yousef Kaddouri kent een aantal van hen persoonlijk en vertelt vanavond bij Op1 hoe het zo uit de hand kon lopen. Rechtbankverslaggever voor De Telegraaf Saskia Belleman zag jonge relschoppers in de rechtbank voorbijkomen en schetst een beeld van wat ze te wachten staat.

  • De anderhalvemetersamenleving is vanaf morgen terug van weggeweest en de coronamaatregelen op basisscholen worden aangescherpt. We moeten ons volgens OMT-lid Andreas Voss beter aan de basismaatregelen houden. Gedragswetenschapper Reint Jan Renes vindt het onbegrijpelijk dat de OMT-adviezen tot stand komen zonder gedragswetenschappers. Volgens intensivist Armand Girbes moet de blik op de toekomst en daar zouden gespecialiseerde coronaziekenhuizen bij kunnen helpen. Vanavond bij Op1 gaan ze het gesprek aan.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV