Dinsdag in M: Komt er een lockdown? Of krijgen we een 2G-samenleving?

Dinsdag in M: Komt er een lockdown? Of krijgen we een 2G-samenleving?
Dit zijn de gasten van dinsdag 23 november

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

Lees meer onder de video's.

De gasten in M van dinsdag 23 november

  • Komt er een lockdown? Of krijgen we een 2G-samenleving? Huisartsen Anne van Ee uit Urk en Güven Yildiz uit Den Haag schuiven aan

  • Een aanklacht tegen de jeugdzorg, Yvonne Keuls (89) legt in nieuw boek de vinger op de zere plek. Haar nieuwe roman gaat over Gemmetje, een meisje dat ze leerde kennen in het opvanghuis waar ze vrijwilligerswerk verrichtte.

  • In vijftig hoofdstukken de hele Nederlandse voetbalgeschiedenis. De Canon van het Nederlandse voetbal komt uit. Van derby's tot grote internationale wedstrijden, alles staat erin. Aan tafel: schrijver en journalist Willem Vissers, oud-commentator Theo Reitsma, zanger en voormalig voetballer John de Bever en de allereerste vrouwelijke official in de Eredivisie Franca Overtoom.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in M: Komt er een lockdown? Of krijgen we een 2G-samenleving? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV