Dinsdag in Jinek: Marcel Levi over oplopende besmettingscijfers onder kinderen

Dinsdag in Jinek: Marcel Levi over oplopende besmettingscijfers onder kinderen
De gasten van dinsdag 23 november

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van dinsdag 23 november.

De gasten bij Jinek van dinsdag 23 november

  • Donderdag verschijnt een zeer bijzondere documentaire over één van de grootste bands aller tijden: The Beatles. De band werd in 1969 drie weken intensief gevolgd tijdens het maken van hun album ‘Get Back’.Tom Egbers en Dave von Raven mochten de docu alvast bekijken.

  • De schuldenproblematiek in Nederland is groot. 1 op de 5 huishoudens heeft betalingsachterstanden. Lector Tamara Madern doet onderzoek naar schuldpreventie en schuift aan samen met NWO-voorzitter Marcel Levi.

  • De coronacijfers blijven op alle fronten stijgen. Met gemiddeld 22.000 nieuwe coronabesmettingen per dag nemen de zorgen in politiek Den Haag steeds meer toe. Opvallend detail: de laatste tijd raken vooral jonge kinderen én hun ouders besmet met het coronavirus. We bespreken het met hoogleraar geneeskunde en voormalig ziekenhuisdirecteur Marcel Levi en opiniepeiler Gijs Rademaker van EenVandaag.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Marcel Levi over oplopende besmettingscijfers onder kinderen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV