Stade Rennes - Vitesse live op tv (Conference League)

Stade Rennes - Vitesse live op tv (Conference League)
Vitesse jaagt op overwinning

Sport :

Donderdag (25 november) speelt Vitesse de uitwedstrijd tegen Stade Rennes in Frankrijk, waar de Arnhemmers alles op alles zullen zetten om te winnen. Het duel is om 18.45 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Onnodige nederlaag
Bij Vitesse wordt nog altijd met de nodige teleurstelling teruggekeken op de thuiswedstrijd tegen Rennes. In het eigen Gelredome gingen de Arnhemmers met 1-2 onderuit, maar eigenlijk was dit een onnodige nederlaag - die wellicht grote gevolgen kan hebben. Vitesse zal donderdag eigenlijk moeten winnen om een goede kans te houden op de volgende ronde.

Samenvatting en hoogtepunten Stade Rennes - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Stand
In Groep G van de Conference League is namelijk nog van alles mogelijk. Rennes is de trotse koploper, met tien punten uit vier wedstrijden. Daarachter is het spannend, want Tottenham Hotspur verzamelde tot dusver zeven punten en Vitesse zes. NS Mura staat troosteloos laatste, met nul punten uit vier duels.

Bekijk ook het volledige speelschema van Vitesse in de Conference League.

De wedstrijd Stade Rennes - Vitesse is donderdag 25 november om 18.45 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 17.45 uur en de samenvatting volgt na 23.00 uur op Veronica en Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV