FK Jablonec - AZ live op tv (Conference League)

FK Jablonec - AZ live op tv (Conference League)
AZ wil de klus klaren

Sport :

AZ is al bijna zeker van de volgende ronde, maar zal donderdag (25 november) de klus definitief willen klaren in de uitwedstrijd tegen FK Jablonec. Het duel is om 21.00 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Zuinige overwinningen
AZ gaat na vier duels trots aan kop in Groep D van de Conference League, met tien punten uit vier wedstrijden. De doelcijfers maken echter wel duidelijk dat de Alkmaarders het vooral moeten hebben van zuinige overwinningen: in vier duels werd er pas zes keer gescoord en kreeg AZ twee doelpunten tegen.

Samenvatting en hoogtepunten FK Jablonec - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Stand
Er is echter een comfortabele marge qua punten, want na de tien punten van AZ volgt Jablonec op de tweede plaats met vijf punten uit vier wedstrijden. Daarachter vinden we nog het Deense Randers FC, dat tot nu toe vier punten verzamelde, en CFR Cluj uit Roemenië, dat behoorlijk teleurstelt en pas één punt pakte.

Bekijk ook het volledige speelschema van AZ in de Conference League.

De wedstrijd FK Jablonec - AZ is donderdag 25 november om 21.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint al om 17.45 uur, gevolgd door Stade Rennes - Vitesse. De samenvatting volgt na 23.00 uur op Veronica en Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FK Jablonec - AZ live op tv (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV