PSV - Sturm Graz live op tv en online (Europa League)

PSV - Sturm Graz live op tv en online (Europa League)
Belangrijk duel voor Eindhovenaren

Sport :

Donderdag (25 november) staat de wedstrijd PSV - Sturm Graz op het programma in Groep B van de Europa League. Het duel is om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Belangrijke wedstrijd
De thuiswedstrijd tegen het Oostenrijkse Sturm Graz is van groot belang voor PSV. Een overwinning is noodzakelijk voor een goede uitgangspositie voor de volgende ronde, en Sturm Graz lijkt daar de uitgelezen tegenstander voor. De Oostenrijkers verzamelden in de eerste vier wedstrijden namelijk pas één punt.

Bekijk ook het speelschema van PSV in de Europa League.

Stand
PSV staat momenteel op de derde plaats in de groep, maar heeft het tweeluik tegen koploper AS Monaco al achter de rug. De Fransen leiden met acht punten uit vier wedstrijden, gevolgd door Real Sociedad met zes punten en PSV met vijf punten. Als Monaco wint van Sociedad en PSV wint van Sturm Graz hebben de Eindhovenaren in het laatste duel met Sociedad aan een punt genoeg.

De wedstrijd PSV - Sturm Graz is donderdag 25 november om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint al om 18.00 uur, gevolgd door Slavia Praag - Feyenoord.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - Sturm Graz live op tv en online (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV