Interview Paul de Leeuw met Adele donderdag te zien in Busje komt zo

Interview Paul de Leeuw met Adele donderdag te zien in Busje komt zo
Paul de Leeuw reist af naar Londen

Kijktip :

Donderdag (25 november) is een bijzondere aflevering van Busje komt zo te zien op NPO 1. Paul de Leeuw mag namelijk niemand minder dan superster Adele interviewen, ter gelegenheid van haar nieuwe album 30.

Busje komt zo met Adele gemist? Kijk de hele aflevering terug via Gids.tv.

Londen
Zes jaar heeft Paul de Leeuw moeten wachten op een nieuw interview met Adele, maar nu is het eindelijk zover. In een speciale aflevering van Busje komt zo reist Paul met een bijzondere bus op een boot naar Londen, om opnieuw te praten met de zangeres die hij zo vaak in zijn shows ontving.

Spannend
Paul de Leeuw vertelt zelf over het interview: "In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed!" Ook live voice-over Hans Kesting is van de partij, maar het is nog maar de vraag of hij Adele ook ontmoet...

Busje komt zo is elke donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Busje komt zo terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Interview Paul de Leeuw met Adele donderdag te zien in Busje komt zo of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV