Slotaflevering 100 dagen in je hoofd donderdag te zien op NPO 3

Slotaflevering 100 dagen in je hoofd donderdag te zien op NPO 3
Tim den Besten en Nicolaas Veul sluiten bijzonder programma af

Kijktip :

Donderdag is de laatste aflevering van 100 dagen in je hoofd te zien op NPO 3. In dit programma probeerden Tim den Besten en Nicolaas Veul inzicht te krijgen in de wereld van de geestelijk gezondheidszorg.

100 dagen in je hoofd gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Andere kant
Tim en Nicolaas krijgen het werk steeds beter in de vingers, maar worden door sommige cliënten nog steeds verrast. Tim krijgt een heel andere kant te zien van Matthew. Nicolaas krijgt steeds beter contact met de op het eerste oog zo ondoorgrondelijke Mario.

Afscheid
Terwijl de ene cliënt een eerste stap naar zelfstandigheid op de afdeling zet en een ander daadwerkelijk terugkeert naar de samenleving, nadert voor Tim en Nicolaas zelf ook het afscheid. Maar niet voordat Tim zélf een persoonlijke ontboezeming heeft gedaan.

De laatste aflevering van 100 dagen in je hoofd is donderdag 25 november om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van 100 dagen in je hoofd terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering 100 dagen in je hoofd donderdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV