Hartverwarmend filmdrama Wonder donderdag 25 november te zien op Net5

Hartverwarmend filmdrama Wonder donderdag 25 november te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De films van Stephen Chbosky worden nogal eens verguisd om de sentimentele inhoud, maar het grote publiek geniet met volle teugen van zijn prachtige verhalen. In 2017 schoot hij raak met het schitterende filmdrama Wonder, dat naast aangrijpende scènes ook een flinke dosis feelgood bevat. Donderdag is-ie te zien op Net5 en je kunt Wonder streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Wonder vertelt het ontroerende verhaal van het 10-jarige jongetje August "Auggie" Pullman. Hij heeft een zeldzame, aangeboren aangezichtsafwijking, waardoor hij een misvormd gezicht heeft. Na de vele operaties die August heeft ondergaan, krijgt hij thuisonderwijs van zijn moeder. Zijn ouders besluiten hem naar een privéschool te sturen, maar niet iedereen is blij met mismaaktheid in hun midden. Met de hulp van zijn ouders probeert Auggie zijn draai te vinden op zijn nieuwe school.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
We geven het direct toe: Wonder is op sommige momenten wel érg sentimenteel en speelt overduidelijk de feelgood-kaart. In tegenstelling tot sommige andere films werkt het dit keer echter uitstekend en dat is vooral te danken aan het prachtige, natuurlijke acteerwerk van Jacob Tremblay in de hoofdrol. Hij wordt ondersteund door een uitstekende cast. Vooral Julia Roberts spat van het scherm als warme, liefhebbende moeder. De film heeft ook een Nederlands tintje: grimeur Arjen Tuiten ontving een Oscarnominatie voor zijn make-up.

Cast
Naast Jacob Tremblay (Doctor Sleep) en Julia Roberts (Money Monster) zijn ook Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel) en Izabela Vidovic (Homefront) te zien in Wonder. Deze film is geregisseerd door Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower).

Wonder (2017) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is donderdag 25 november om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: drama. Speelduur: 113 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hartverwarmend filmdrama Wonder donderdag 25 november te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV