Woensdag in Jinek: gaan de basisscholen weer dicht?

Woensdag in Jinek: gaan de basisscholen weer dicht?
De gasten van Jinek van woensdag 24 november

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van woensdag 24 november.

De gasten bij Jinek van woensdag 24 november

  • De besmettingscijfers zijn hoger dan ooit tevoren. Het virus raast vooral rond op scholen. Het sluiten van scholen als laatste redmiddel lijkt steeds dichterbij te komen. Hierover praat Eva Jinek met OMT-lid en kinderarts Károly Illy, directeur van het jeugdeducatiefonds Hans Spekman, basisschooldirecteur Manuel Veira en politiek commentator Wouter de Winther.
  • 2021 was het jaar van Mart Hoogkamer. Hij maakte dé zomerhit van 2021, speelde voor bomvolle zalen en er ging een indrukwekkende documentaire over zijn leven in première. En z'n jaar is nog niet voorbij, want vanavond speelt hij zijn nieuwe single: Neem Er Een Van Mij.
  • Iedereen kent de midlife crisis, maar tegenwoordig is vooral de quarterlife crisis met een opmars bezig. Jongeren vragen zich steeds vaker af: gaat mijn leven wel de goede kant op? Presentator Eva Eikhout maakte er een serie over en schuift vanavond aan bij Jinek.
  • Vandaag is het Nationale Check Je Wachtwoorden-dag en lanceerde techjournalist Daniël Verlaan zijn nieuwe podcast Ik Weet Je Wachtwoord. Vanavond schuift hij aan over de duistere kanten van het internet.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: gaan de basisscholen weer dicht? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV