Nieuw programma Langs de Maas vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Nieuw programma Langs de Maas vanaf vrijdag te zien op NPO 2
Huub Stapel gaat op reis langs rivier

Kijktip :

Vanaf vrijdag (26 november) is het nieuwe reisprogramma Langs de Maas wekelijks te zien op NPO 2. Acteur Huub Stapel maakt in dit programma - zoals de titel al aangeeft - een reis langs de oevers van de Maas.

Langs de Maas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Facetten
Stapel laat de Maas in al haar facetten zien: van geschiedenis tot natuur, economie, couleur locale en cultuur. Al sinds zijn jeugd voelt de acteur zich verbonden met de rivier, want als kind in het Limburgse Tegelen zwom hij in de Maas. Maar waar was de rivier allemaal getuige van? En welke geschiedenis sleurt ze met zich mee?

Jeanne d'Arc
Huub Stapel start zijn avontuur bij de bron van de Maas. Aan de oevers van deze rivier werd de heldin van Frankrijk, Jeanne d'Arc, geboren. Hij ontmoet een verre nazaat van haar. In Commercy geniet hij van een heerlijke, Franse madeleine. Vervolgens blikt hij terug op de Maas in de Eerste Wereldoorlog.

Het nieuwe programma Langs de Maas is vanaf vrijdag 26 november wekelijks rond 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Langs de Maas terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Langs de Maas vanaf vrijdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV