Tsjechië - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwenvoetbal)

Tsjechië - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwenvoetbal)
Kunnen Oranjeleeuwinnen nu wél winnen van Tsjechen?

Sport :

De Oranjeleeuwinnen nemen het zaterdagmiddag (27 november) voor de WK-kwalificatie op tegen Tsjechië Het duel wordt om 12.00 uur uitgezonden op NPO 1, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 11.45 uur.

Samenvatting en hoogtepunten Tsjechië - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Afgelast
De wedstrijd zou eerst op vrijdagavond worden gespeeld, maar de sneeuwval in Tsjechië was zodanig dat de wedstrijd afgelast moest worden. De Oranjeleeuwinnen zijn inmiddels vier wedstrijden onderweg in de kwalificatie voor het WK van 2023, dat wordt gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland. Tot nu toe verloren de dames alleen punten tegen Tsjechië.

Stand
Hoewel het spel van de voetbalvrouwen ook in de daaropvolgende wedstrijden moeizaam was, gaan ze wel aan kop in Groep C met tien punten uit vier wedstrijden. IJsland volgt met zes punten uit drie wedstrijden en Tsjechië verzamelde in de eerste drie wedstrijden vier punten, goed voor een derde plaats.

De wedstrijd Tsjechië - Nederland is vrijdag 26 november om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tsjechië - Nederland live op tv en online (WK-kwalificatie vrouwenvoetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV