Schrijnend filmdrama Sorry We Missed You vrijdag te zien op NPO 3

Schrijnend filmdrama Sorry We Missed You vrijdag te zien op NPO 3
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Als geen ander weet de Britse filmmaker Ken Loach het tragische leven van de gewone man in beeld te brengen. Daar slaagde hij in 2019 opnieuw glorieus in met het hartverscheurende drama Sorry We Missed You over een pakketbezorger. Deze prachtige film is vrijdag te zien op NPO 3 en je kunt Sorry We Missed You streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Sinds de financiële crisis in 2008 zijn het zware tijden voor de familie Turner. Spanning over geldzorgen zijn aan de orde van de dag. In de hoop de eindjes aan elkaar te kunnen knopen koopt Ricky, de patriarch van het gezin, een nieuw voertuig om een bezorgdienst te kunnen opbouwen. Intussen levert ook zijn vrouw Abbie hard werk als verzorgster. De familieleden weten wat ze aan elkaar hebben, maar de uitdagingen waarvoor ze staan zullen grote gevolgen hebben voor hun hechte band.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Nee, voor een feelgoodfilm moet je deze vrijdagavond niet bij NPO 3 zijn. Loach vertelt in Sorry We Missed You het tragische verhaal van een hardwerkende pakketbezorger die geen dag vrij kan nemen, wat er ook gebeurt - want dan belandt zijn gezin meteen in de financiële problemen. Dit heeft uiteindelijk verstrekkende gevolgen voor het hele gezin. Door onbekende acteurs te gebruiken is Sorry We Missed You (de titel slaat op het briefje dat pakketbezorgers in de bus achterlaten als je niet thuis bent) een hyperrealistische film geworden, die geen pretje is om naar te kijken. Maar steengoed is-ie wel.

Sorry We Missed You (2019) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is vrijdag 25 november om 22.50 uur te zien op NPO 3. Genre: drama. Speelduur: 100 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV