Persconferentie 26 november over corona en mogelijke lockdown live op tv en online

Persconferentie 26 november over corona en mogelijke lockdown live op tv en online
Zijn we weer terug bij af?

Kijktip :

Je kan ook de hele persconferentie terugkijken bij Gids.tv.

Zijn we weer terug bij af? Die vraag kunnen we ons stellen nu we vrijdag 26 november al een nieuwe persconferentie krijgen, waarin waarschijnlijk strenge coronamaatregelen worden aangekondigd. De persconferentie is om 19.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4, SBS6 en de livestream via Gids.tv.

Records
De afgelopen week werden er diverse records gebroken op het gebied van besmettingscijfers, met soms ruim 23.000 nieuwe besmettingen. Ook de ziekenhuisbezetting loopt steeds verder op en bevindt zich inmiddels rond het niveau van eind vorig jaar, toen een harde lockdown werd aangekondigd.

Kijk LIVE naar de persconferentie van 26 november.

Scholen
Veel besmettingen vinden momenteel plaats op scholen en dus ligt zelfs een scholensluiting op tafel. Het OMT heeft hier echter tegen geadviseerd. Vrijdagavond komt hier duidelijkheid over, als Mark Rutte en Hugo de Jonge ons op de hoogte brengen van de nieuwe maatregelen - een week eerder dan gepland, want de persconferentie stond gepland voor 3 december.

De persconferentie van het kabinet over de coronamaatregelen is vrijdag 26 november om 19.00 uur live te zien op NPO 1, RTL 4, SBS6 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de persconferentie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Persconferentie 26 november over corona en mogelijke lockdown live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV