Presentatrice Dionne Stax zaterdag te gast in Sterren op het doek

Presentatrice Dionne Stax zaterdag te gast in Sterren op het doek
Özcan Akyol ontvangt Omroep MAX-presentatrice

Kijktip :

Zaterdag (27 november) ontvangt presentator Özcan Akyol zijn 'collega' Dionne Stax in een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, om 20:40 uur te zien op NPO 2. Ze voeren een openhartig gesprek terwijl drie kunstenaars Dionne portretteren.

Sterren op het doek met Dionne Stax gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Fijne jeugd
Voor presentatrice Dionne Stax is haar geboorteplaats Boxmeer een warm bad waar ze nog graag komt. Ze heeft presentator Özcan Akyol dan ook uitgenodigd om haar in Brabant op te zoeken. Dionne vertelt over haar fijne jeugd en haar hechte gezin.

Zware jaar
In het gesprek vertelt Dionne echter ook over het zware jaar dat ze achter de rug heeft, waardoor ze tot belangrijke inzichten is gekomen. Drie getalenteerde kunstenaars kijken en luisteren mee, terwijl ze Dionne vastleggen op het doek.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Presentatrice Dionne Stax zaterdag te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV