Concert Metallica & San Francisco Symphony - S&M2 zaterdag te zien op NPO 3

Concert Metallica & San Francisco Symphony - S&M2 zaterdag te zien op NPO 3
Metallica op de klassieke toer

Kijktip :

In 1999 verraste heavy metalband vriend en vijand door een concert op te nemen met San Franciso Symphony-orkest, getiteld S&M. Het werd een doorslaand succes en twintig jaar later gingen ze op herhaling. Een registratie van dat concert is zaterdag te zien op NPO 3.

Metallica & San Francisco Symphony - S&M2 gemist? Kijk het hele concert terug via Gids.tv.

Uitverkocht
S&M2 werd gefilmd tijdens twee uitverkochte shows in de nieuwe Chase Center Arena in San Francisco. Metallica treedt op met de San Francisco Symphony onder leiding van Edwin Outwater, met een speciaal optreden van de legendarische dirigent en jarenlange SF Symphony Musical Director Michael Tilson Thomas.

Invloedrijk
Metallica, opgericht in 1981 door drummer Lars Ulrich en gitarist/zanger James Hetfield, is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en commercieel succesvolle rockbands in de geschiedenis, met bijna 120 miljoen verkocht albums wereldwijd en bijna negen miljard streams. Bekende hits zijn 'One', 'Nothing Else Matters' en 'Enter Sandman'.

Het concert Metallica & San Francisco Symphony - S&M2 is zaterdag 27 november om 22.40 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je het concert Metallica & San Francisco Symphony - S&M2 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concert Metallica & San Francisco Symphony - S&M2 zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV