Finale ARIA zondag 28 november te zien op NPO 1: wie wint operawedstrijd?

Finale ARIA zondag 28 november te zien op NPO 1: wie wint operawedstrijd?
Nog drie kandidaten over

Kijktip :

Zondag (28 november) is het eindelijk tijd voor de grote finale van het operaprogramma ARIA op NPO 1. Er zijn nog drie kandidaten over, die voor de laatste maal de degens kruisen. Wie komt er als winnaar uit de strijd?

Finale van ARIA gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Samenzang
De finale wordt afgetrapt met een samenzang van de drie finalisten. De kandidaten zingen het lied 'Libiamo', dat behoort tot de allerberoemdste operafragmenten die er zijn. Het koor van de Nationale Opera staat hen bij. Vervolgens zingen de drie finalisten individueel een prachtige aria.

Giulio Cesare
'Non so più' uit de opera Le nozze di figaro komt voorbij, en ook 'Piangerò, la sorte mia' uit Giulio Cesare mag niet ontbreken. Verder wordt ook 'Vien diletto, è in ciel la luna' uit de opera I puritani gezongen. Tot slot zingt het koor van de Nationale Opera 'Va, Pensiero' uit Nabucco.

De finale van ARIA is zondag 28 november om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van ARIA terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale ARIA zondag 28 november te zien op NPO 1: wie wint operawedstrijd? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV