Zondag 28 november in Onze boerderij: op bezoek bij boerin Steffi

Zondag 28 november in Onze boerderij: op bezoek bij boerin Steffi
Yvon Jaspers bezoekt oude bekende uit Boer zoekt vrouw

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Onze boerderij, zondag 28 november te zien op NPO 1, gaat Yvon Jaspers onder meer op bezoek bij boerin Steffi. Die kennen we nog van haar deelname aan Boer zoekt vrouw.

Onze boerderij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Aardappelen
We beginnen de aflevering bij fruitteler Djuke. Vroeger kwamen mensen naar de boerderij van haar ouders om aardappelen groot in te kopen voor hun uitgebreide gezinnen, maar nu ziet ze dat de klanten vooral komen omdat ze willen weten waar hun eten vandaan komt. Djuke is getrouwd met akkerbouwer Henk, die heen en weer pendelt naar zijn eigen bedrijf in Groningen.

Denemarken
Het gezin van Djuke en Henk woont in Utrecht en dus moet Henk elke dag een rit van ruim 200 kilometer maken - en dat al dertien jaar. Vervolgens reist Yvon door boerin Steffi. Vorig jaar reisden ze samen naar Denemarken om Andreas Helgstrand te bezoeken, haar grote voorbeeld op het gebied van paardentraining. Hoe gaat het nu met Steffi?

Onze boerderij is elke zondag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Onze boerderij terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV