S.W.A.T. seizoen 4 vanaf zondag 28 november te zien op SBS9

S.W.A.T. seizoen 4 vanaf zondag 28 november te zien op SBS9
Nieuw seizoen van Amerikaanse actieserie

Kijktip :

Direct na afloop van het derde seizoen is vanaf zondag 28 november het vierde seizoen van de Amerikaanse serie S.W.A.T. te zien op SBS9. Eerst met een dubbele aflevering vanaf 21.25 uur, vanaf volgende week wekelijks met drie afleveringen vanaf 20.30 uur.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Hondo
In deze actieserie volgen we hoofdpersoon Daniel "Hondo" Harrelson, een voormalige marinier die aan de slag gaat bij de Special Weapons and Tactics-eenheid van het politiekorps in Los Angeles. Deze eenheid wordt opgeroepen bij de meest uitdagende klussen voor de politie.

COVID-19
In de eerste aflevering van het vierde seizoen vullen Black Lives Matter-demonstranten de straten van L.A. Ondertussen dreigt de COVID-19-pandemie Los Angeles volledig af te sluiten. Hondo denkt terug aan de Rodney King-rellen in 1992 en een reeks bombardementen die de stad op scherp hebben gezet.

Het vierde seizoen van S.W.A.T. is vanaf zondag 28 november te zien op SBS9. Eerst met een dubbele aflevering vanaf 21.25 uur en vanaf zondag 5 december wekelijks met drie afleveringen vanaf 20.30 uur. Je kunt alle afleveringen van S.W.A.T. terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op S.W.A.T. seizoen 4 vanaf zondag 28 november te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV