Documentaire Alsof ik Palestina heb gestolen maandag te zien op NPO 2

Documentaire Alsof ik Palestina heb gestolen maandag te zien op NPO 2
Is kritiek hetzelfde als antisemitisme?

Kijktip :

Maandag (29 november) is de documentaire Alsof ik Palestina heb gestolen te zien op NPO 2. In deze documentaire onderzoekt Frans Bromet de oorzaken van de bedreiging en vernielingen van het joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam.

Alsof ik Palestina heb gestolen gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Israël
Kritiek op Israël wordt vaak aangemerkt als antisemitisme, met name door een deel van de Joodse gemeenschap. In hoeverre is dat ook zo? Bromet vraagt het aan mensen met verschillende standpunten over dit ingewikkelde onderwerp.

Rechtsorde
Is kritiek op een land namelijk hetzelfde als kritiek op een religie of volk? Israël lijkt zich weinig aan te trekken van de internationale rechtsorde. Weinig landen nemen daar stelling tegen. Is het goed om Israël met zijden handschoenen te behandelen?

De documentaire Alsof ik Palestina heb gestolen is maandag 29 november om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Alsof ik Palestina heb gestolen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Alsof ik Palestina heb gestolen maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV