Slotaflevering Cupido Ofzo maandag 29 november te zien op SBS6

Slotaflevering Cupido Ofzo maandag 29 november te zien op SBS6
Welke singles hebben de liefde gevonden?

Kijktip :

Maandag (29 november) is de laatste aflevering van Cupido Ofzo te zien op SBS6. In deze slotaflevering blijkt wie van de kandidaten de liefde heeft gevonden en bij wie het alleen bij vriendschap blijft.

Cupido Ofzo gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Lastig
Zo hebben Gea en Evert het best wel lastig door de druk die het hebben van een relatie met zich meebrengt. Wendy helpt ze met het nemen van de juiste beslissing. Op het eindfeestje in het datingbureau komen alle stellen samen

Verkering
Hoe was de tweede date van Sjoerd en Renate? Hoe gaat het na de eerste date met Giovanni en Courtney? Hoe is het na al die maanden met Danielle en Remy, Bastiaan en Lisa en Mathijs en Willemijn? En de grote vraag die beantwoord gaat worden: hebben Pascal en Stefan nog steeds verkering?

De slotaflevering van Cupido Ofzo is maandag 29 november om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Cupido Ofzo terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Cupido Ofzo maandag 29 november te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV