Serierecensie: Cowboy Bebop heeft problemen een eigen toon te vinden

Serierecensie: Cowboy Bebop heeft problemen een eigen toon te vinden
Met John Cho en Mustafa Shakir

Film :

Vanaf 19 november staat het eerste seizoen van Cowboy Bebop op Netflix. De inmens populaire anime-serie is terug als live-action serie, maar weet eigenlijk niet precies wat het met zichzelf aan moet. Lees hier de recensie van het eerste seizoen van Cowboy Bebop.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

2071
De drie premiejagers Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine, worstelen in 2071 elk nog steeds met hun problemen uit het verleden. Zo kan hoofdpersoon Spike Spiegel zijn ex en zijn geschiedenis met The Syndicate niet loslaten, heeft Jet familieproblemen en is Faye op zoek naar wie ze nu eigenlijk is.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Met een gerespecteerd stripschrijver (die ook achter het script van Thor: Ragnarok zit) en de showrunner van misschien wel de grootste serie van Netflix zou je denken dat deze serie zijn toon wel kan vinden, maar het tegendeel is waar: In deze serie mist overduidelijk een visie. De sfeer en de chemie tussen de drie premiejagers is heerlijk om naar te kijken, maar het verhaal slaat kant noch wal. Heel simpel: we hebben ons enorm vermaakt, maar het is absoluut niet goed. 2,5 ster.

Cast
John Cho (Searching), Daniella Pineda (Jurassic World: Fallen Kingdom) en Mustafa Shakir (Luke Cage) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Alex Garcia Lopez (The Witcher).

Vanaf 19 november 2021 is Cowboy Bebop seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: Sci Fi, Western. IMDb-score: 6,7.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Cowboy Bebop heeft problemen een eigen toon te vinden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV