Nieuw programma De slapelozen met Frits Spits deze week te zien op NPO 2

Nieuw programma De slapelozen met Frits Spits deze week te zien op NPO 2
Radio-dj ontmoet mensen die niet kunnen slapen

Kijktip :

Radio-dj Frits Spits is vanaf vanavond ook te zien als tv-maker, want hij presenteert het nieuwe programma De slapelozen. De naam zegt het al: in dit programma gaat hij in gesprek met mensen die niet kunnen slapen.

De slapelozen aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Schoonmaken
Wanneer anderen slapen zijn de slapelozen juist wakker. En ook al is dat vaak ongewild, de veerkracht onder slapelozen is groot. Ze zijn sterk, gaan door, pakken aan en maken er wat van. Dus dan ga je maar schoonmaken als je de slaap niet kan vatten.

Sterke verhalen
Je kunt ook kunst maken, of je stapt goedgemutst uit bed als je na een zware week op zee net een uurtje slaapt en de wekker weer gaat. Want een slapeloze blijft immer op de been en de nacht behoort aan hen. Welke sterke verhalen hebben de slapelozen Frits Spits vannacht te vertellen?

Het programma De slapelozen is van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december dagelijks te zien op NPO 2, met starttijden die variëren van 22.35 uur tot 23.15 uur. Je kunt elke aflevering van De slapelozen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma De slapelozen met Frits Spits deze week te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV