Vrijdag in Op1: Patricia Bruijning over het open houden van de scholen

Vrijdag in Op1: Patricia Bruijning over het open houden van de scholen
Dit zijn de gasten van vrijdag 26 november

Kijktip :

Vrijdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Elles de Bruin. Dit duo presenteert elke vrijdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van vrijdag 26 november.

  • Het was hét hoofdpijndossier van de afgelopen week: mogen de scholen open blijven? Het antwoord lijkt ja. Naar alle waarschijnlijkheid maakt het kabinet dat vanavond bekend op de coronapersconferentie. Dat terwijl de meeste besmettingen toch echt onder schoolkinderen plaatsvinden. Is het wel verantwoord om die bij elkaar in de klas te zetten? Vanavond bij Op1 legt epidemioloog en kinderarts Patricia Bruijning uit waarom de scholen toch open kunnen blijven.

  • Nu door de coronamaatregelen alle voorstellingen worden afgelast, kan Huub Stapel niet meer optreden. Dus gaat de acteur en presentator aan de wandel en dat doet hij in zijn nieuwe programma 'Langs de Maas'. In het programma laat hij de rivier in al haar facetten zien: van geschiedenis tot natuur en van economie tot cultuur, alles komt aan bod. Vanavond bij Op1 vertelt Stapel vast alles over zijn reis langs de Maas.

  • Experts en politici waren het er over eens: nooit meer een lockdown. Bijna niemand had erop gerekend dat we hier na bijna twee jaar coronacrisis weer zouden belanden, maar die keiharde maatregel hangt vanavond op de coronapersconferentie toch weer boven ons hoofd. Hoe krijgen we het virus er op de lange termijn onder? Vanavond bij Op1 bespreken we het laatste nieuws met politiek verslaggevers Joost Vullings en Thomas van Groningen, PVV-kamerlid Fleur Agema en met arts maatschappij & gezondheid Anja Schreijer.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Patricia Bruijning over het open houden van de scholen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV