Vrijdag in Jinek: Diederik Gommers over avond-lockdown

Vrijdag in Jinek: Diederik Gommers over avond-lockdown
De gasten van vrijdag 26 november

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van vrijdag 26 november.

De gasten bij Jinek van vrijdag 26 november

  • WWe hoopten dat het na maanden van lockdown vorige winter eindelijk klaar was. Toch is het omgekeerde aan de hand: IC's stromen vol, de vaccinatiegraad is niet hoog genoeg en het virus is allesbehalve onder controle. Vanaf zondag gaat Nederland elke dag om vijf uur op slot. Mark Rutte en Hugo de Jonge kondigde vanavond een avond-lockdown aan. Eva Jinek bespreekt het met Diederik Gommers.
  • Van rellen in Rotterdam tot de comeback van Adele. Met Angela de Jong en Özcan Akyol wordt het nieuws van de week besproken.
  • Het is elke week weer spannend: wiens identiteit wordt bekend gemaakt bij The Masked Singer? Vanavond schuift de afvaller van deze vrijdag aan bij Eva en vertelt hoe het er aan toe gaat achter de schermen van deze legendarische show.
  • Iedereen kent Danny Vera van zijn gigantische hit Rollercoaster. Maar nu maakt hij een nieuwe verrassende stap in zijn carrière: hij wordt platenbaas. Het eerste talent dat hij vertegenwoordigt is de Amerikaanse zanger Brian Dunne. En beide mannen komen optreden vanavond bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Diederik Gommers over avond-lockdown of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV