Zaterdag op tv: finale K2 Zoekt K3 en Dionne Stax in Sterren op het Doek

Zaterdag op tv: finale K2 Zoekt K3 en Dionne Stax in Sterren op het Doek
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 27 november

Kijktip :

We zien zaterdag weer een bomvolle televisie-avond tegemoet, met als hoogtepunt: de grote finale van K2 Zoekt K3. Wie maakt de formatie van K3 weer compleet, en neemt plaats naast Hanne en Marthe? En verder: Dionne Stax is te zien in een nieuwe aflevering van Sterren op het Doek. Ze vertelt over het zware jaar dat ze achter de rug heeft. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 27 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

K2 zoekt K3: finale

SBS 6
19:55 uur

Vanavond is het zover: na weken van zwoegen wordt eindelijk het nieuwe lid van K3 gekozen in de grote finale van K2 zoekt K3. We weten inmiddels dat het een vrouw wordt, maar wie is de gelukkige?

De volgende vier dames maken nog een kans op een plekje in de populaire meidengroep:

  • Julia Boschman (19, Bergen op Zoom)
  • Amy Courtens (25, Averbode)
  • Diede van den Heuvel (20, Someren)
  • Celeste de Nijs (20, Bilthoven)

De kans is groot dat de opvolger van Klaasje Meijer een Nederlandse zal zijn, want met Julia, Diede en Celeste zitten er drie Nederlandse meiden in de finale. Overigens kwam er ook kritiek op het programma: Gert Verhulst beweerde dat iedereen een kans maakte om in K3 te komen - ook jongens - maar in de finale nemen vier blonde dames het tegen elkaar op.


Nieuw: Furia

Canvas
20:38 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe Noorse thrillerserie Furia te zien op de Vlaamse zender Canvas. Elke week wordt om 20:40 uur een dubbele aflevering van deze spannende serie uitgezonden.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Furia ging twee maanden geleden in première op de Scandinavische televisie en volgt Asgeir. Hij heeft zich na een turbulent verleden met zijn dochter Michelle gevestigd in een klein, landelijk stadje in het westen van Noorwegen. Het familiegeluk is echter geen lang leven beschoren. Al snel dreigt het nieuwe, rustige bestaan van Asgeir te ontaarden in een gevaarlijke situatie die hem oog in oog zal brengen met een nest meedogenloze extremisten.


Sterren op het doek: Dionne Stax

NPO 2
20:40 uur

Vanavond ontvangt presentator Özcan Akyol zijn 'collega' Dionne Stax in een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, om 20:40 uur te zien op NPO 2. Ze voeren een openhartig gesprek terwijl drie kunstenaars Dionne portretteren. Voor presentatrice Dionne Stax is haar geboorteplaats Boxmeer een warm bad waar ze nog graag komt. Ze heeft presentator Özcan Akyol dan ook uitgenodigd om haar in Brabant op te zoeken. Dionne vertelt over haar fijne jeugd en haar hechte gezin. In het gesprek vertelt Dionne echter ook over het zware jaar dat ze achter de rug heeft, waardoor ze tot belangrijke inzichten is gekomen. Drie getalenteerde kunstenaars kijken en luisteren mee, terwijl ze Dionne vastleggen op het doek.


Nieuw: NCIS - Hawaii

NET 5
21:25 uur

In navolging van de originele serie NCIS en de spin-offs NCIS: Los Angeles en NCIS: New Orleans is vanaf vanavond ook de nieuwste toevoeging aan de franchise, NCIS: Hawaii, te zien op Net5. Net als de andere NCIS-series volgt ook NCIS: Hawaii een fictief team van de Naval Criminal Investigation Service, de belangrijkste politiedienst binnen de Amerikaanse marine. Het team op Hawaii werkt vanuit een kantoor in Pearl Harbor en staat onder leiding van Jane Tennant. Het team van Jane Tennant onderzoekt misdaden die gelieerd zijn aan het leger en de nationale veiligheid. Ze mogen in de eerste aflevering meteen aan de bak, want er stort een marinevliegtuig neer op Oahu. Het team probeert uit te zoeken wie erachter zit voordat er staatsgeheimen lekken.


Actiefilm: Face/Off

Veronica
22:15 uur

Agent Sean Archer wil koste wat het kost de psychotische terrorist Castor Troy oppakken, omdat deze verantwoordelijk is voor de moord op zijn zoontje. Bij een confrontatie raakt Troy gewond en komt in een coma terecht. Archer komt erachter dat Troy ergens een bom heeft verstopt en alleen Troy en zijn broer, die in de gevangenis zit, weten waar. Archer laat een paar doktors zijn gezicht verwisselen voor dat van Troy, zodat hij in de gevangenis kan infiltreren en de informatie van Troys broer kan krijgen. Ondertussen ontwaakt de echte Troy uit zijn coma en neemt het gezicht van Archer en diens leven over. In een race tegen de klok moet Archer de bom zien te vinden en ondertussen Troy ervan weerhouden iedereen te vermoorden die van hun wisseltruc weet.


Concert: Metallica & San Francisco Symphony - S&M2

NPO 3
22:40 uur

In 1999 verraste heavy metalband vriend en vijand door een concert op te nemen met San Franciso Symphony-orkest, getiteld S&M. Het werd een doorslaand succes en twintig jaar later gingen ze op herhaling. Een registratie van dat concert is vanavond om 22:40 uur te zien op NPO 3. S&M2 werd gefilmd tijdens twee uitverkochte shows in het nieuwe Chase Center-arena in San Francisco. Metallica treedt op met de San Francisco Symphony onder leiding van Edwin Outwater, met een speciaal optreden van de legendarische dirigent en jarenlange SF Symphony Musical Director Michael Tilson Thomas. Metallica, opgericht in 1981 door drummer Lars Ulrich en gitarist/zanger James Hetfield, is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en commercieel succesvolle rockbands in de geschiedenis, met bijna 120 miljoen verkocht albums wereldwijd en bijna negen miljard streams. Bekende hits zijn 'One', 'Nothing Else Matters' en 'Enter Sandman'.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV