Sparta - Ajax live op tv (Eredivisie)

Sparta - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 14e speelronde

Sport :

Op zondag 28 november spelen Ajax en Sparta in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in Het Kasteel. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Sparta Rotterdam - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag doet het in Europa fantastisch: ze overwinteren zelfs al in de Champions League. In de Eredivisie laat de ploeg zo hier en daar nog wel eens wat punten liggen, maar staat nog steeds gedeeld bovenaan.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 11.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Sparta Rotterdam - Ajax is zondag 28 november om 12.15 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sparta - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV