FC Twente - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

FC Twente - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 14e speelronde

Sport :

Op zondag 28 november spelen Feyenoord en FC Twente in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Rotterdam-Zuid overwinterd (door het knappe gelijkspel tegen Slavia Praag) voor het eerst sinds 2014 in Europa. Ook in de Eredivisie doet de ploeg het goed: op verliespunten staan ze bovenaan.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

FC Twente - Feyenoord is zondag 28 november om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op FC Twente - Feyenoord live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV