Nieuwe Nederlandse dramaserie NOOD gaat dinsdag van start op NPO 1

Nieuwe Nederlandse dramaserie NOOD gaat dinsdag van start op NPO 1
Centralisten raken verwikkeld in niet-alledaagse gebeurtenissen

Kijktip :

Vanaf dinsdag (30 november) is de gloednieuwe Nederlandse dramaserie NOOD te zien op NPO 1. In deze serie zien we een aantal op zichzelf staande verhalen, waarin centralisten te maken krijgen met een noodsituatie.

NOOD aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Grote druk
In NOOD worden vier centralisten geconfronteerd met de meest uitzonderlijke noodgevallen die ze onder grote druk moeten afhandelen. Lieke, Bilal, Joyce en Boudewijn staan bellers te woord in telefoongesprekken die verre van alledaags zijn. In de eerste aflevering belt Lauren 112 omdat haar vader op de grond ligt en hulp nodig heeft.

Schreeuwende man
Lauren krijgt Joyce aan de lijn. Die hoort een schreeuwende man in de achtergrond als er ineens wordt opgehangen. Het lukt Joyce niet meer om Lauren te bereiken. Joyce schat in dat er gereanimeerd moet worden, en stuurt de hulpdienst erop af. Zij treffen daar Laurens broer Kevin aan, die om onbekende reden de reanimatie tegen probeert te houden.

De nieuwe dramaserie NOOD is vanaf dinsdag 30 november wekelijks rond 21.45 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van NOOD terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Nederlandse dramaserie NOOD gaat dinsdag van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV