Nederland - Japan live op tv (oefenduel Oranjeleeuwinnen)

Nederland - Japan live op tv (oefenduel Oranjeleeuwinnen)
Kunnen voetbalsters oefenwedstrijd wél winnen?

Sport :

Vanavond (29 november) spelen de Oranjeleeuwinnen een oefenduel tegen Japan. Na het teleurstellende gelijkspel tegen Tsjechië spelen de dames nu een duel om des keizers baard. NPO 3 én NPO 1 doen vanaf 19.40 uur live verslag, de wedstrijd is ook te zien bij NOS.nl en de livestream via Gids.tv.

LET OP: de tweede helft van Nederland - Japan is te zien op NPO 1.

Vormcrisis?
Sinds het vertrek van bondscoach Sarina Wiegman lijken de Oranjeleeuwinnen in een vormcrisis te verkeren. Onder leiding van Engelsman Mark Parsons wordt het grootste deel van de wedstrijden weliswaar nog steeds gewonnen, maar dat gaat vaak gepaard met slecht voetbal en weinig overtuiging.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Japan

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Japan
Tegenstander Japan is geen kleintje in het internationale vrouwenvoetbal. In 2011 werden ze wereldkampioen en in 2015 behaalden ze de tweede plaats, en ook op de Olympische Spelen van 2012 pakte Japan het zilver. Die gouden periode ligt echter alweer even achter ons en dus liggen er kansen voor Nederland.

De wedstrijd Nederland - Japan is om 19.40 uur live te zien op NPO 3. De tweede helft is vanaf 20.30 uur te zien op NPO 1. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 19.20 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Japan live op tv (oefenduel Oranjeleeuwinnen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV