Maandag in Talkshow M: Vanessa Lamsvelt over ruzie tussen Britse royals en pers

Maandag in Talkshow M: Vanessa Lamsvelt over ruzie tussen Britse royals en pers
De gasten van maandag 29 november

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie er op maandag 29 november de gasten zijn bij Talkshow M.

Lees meer onder de video's.

De gasten in Talkshow M van maandag 29 november

  • De veelbesproken BBC-documentaire The Princes and the Press gaat over de moeizame relatie tussen de pers en de Britse monarchie. Nu zorgt juist déze documentaire ervoor dat er opnieuw ruzie is tussen de BBC en het Britse koningshuis. Aan tafel bij Talkshow M: oud VK-correspondent Vanessa Lamsvelt.
  • De spanningen in de VS lopen op; het is de eerste keer dat iemand terechtstaat in het misbruikschandaal van Jeffrey Epstein. Ghislaine Maxwell, ook wel bekend als de rechterhand van zedendelinquent Jeffrey Epstein, kan tientallen jaren cel krijgen. Aan tafel: Amerikadeskundige Laila Frank die ons alles uitlegt over deze rechtszaak.
  • Sinds juli dit jaar zijn er minstens dertien baby's in Nederland doodgeboren. Het virus brengt in sommige gevallen bij zwangere vrouwen de ongeboren baby in gevaar, wat kan leiden tot een miskraam. Daarom roepen gynaecologen zwangere vrouwen op om zich te laten vaccineren. Gynaecoloog Sam Schoenmakers heeft hier onderzoek naar gedaan en legt het uit bij Talkshow M.
  • De Ballon d'Or (de 'Gouden Bal') is een van de belangrijkste eretitels in het voetbal. Alle voetballiefhebbers zijn dan ook benieuwd wie ermee vandoor gaat. Is dat weer Lionel Messi of toch outsider Jorginho? En maken onze eigen Vivianne Miedema en Lieke Martens kans op de hoofdprijs bij de vrouwen? We praten erover met voetbaljournalist Henk Spaan en voetbalcommentator Suse van Kleef.

Talkshow M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Talkshow M: Vanessa Lamsvelt over ruzie tussen Britse royals en pers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV