Nieuw op Prime Video: Reality docu Donnie op de Monnie vanaf woensdag te zien

Nieuw op Prime Video: Reality docu Donnie op de Monnie vanaf woensdag te zien
Donnie gaat Jair Ferweda achterna

Kijktip :

In navolging op Jair Ferweda gaat nu ook rapper Donnie zich onderdompelen in het rijkeluisleven. Donnie op de Monnie seizoen 1 is vanaf woensdag 1 december te zien op Prime Video.

Lees hier welke series je deze week nieuw kunt streamen op Prime Video.

Het verhaal
De sympathieke rapper Donnie duikt in de jetset lifestyle van rijke mensen die - vaak al heel jong - een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin. In deze openhartige en onthullende show zien we hoe Donnie zich ontspannen onderdompelt in de levens van voetbalsterren, YouTubers, rappers, influencers, modellen, topondernemers, muzikanten en sociale stijgers.

Bron: Prime Video

Luxe leven
Terwijl Donnie zich verwondert over het luxe leven van zijn gastheren en gastvrouwen geniet hij volop van hun enorme villa’s, peperdure auto’s, juwelen, designer kleding, tripjes naar Dubai en het schijnbaar zorgeloze bestaan dat daar bij lijkt te horen. Terwijl Donnie alle overdaad observeert probeert hij uit te vinden hoe het écht voelt om zo rijk te zijn én of geld nou echt zo gelukkig maakt.

Lees hier waar je vanaf 2 december Donnie op de Monnie seizoen 1 kunt streamen. Genre: Documentaire. IMDb-score: n.n.b.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Prime Video: Reality docu Donnie op de Monnie vanaf woensdag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV