Vanavond op tv: Zeeman confronteert & start NOOD

Vanavond op tv: Zeeman confronteert & start NOOD
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 30 november

Kijktip :

Thijs Zeeman is terug met een nieuw seizoen van Zeeman confronteert, dat vanavond op RTL5 van start gaat. NPO1 start met de nieuwe dramaserie NOOD en op NPO2 is de documentaire In de armen van Morpheus te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 30 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Nurses seizoen 2

NET 5
20:30 uur

Vanavond gaat het tweede seizoen van de Canadese ziekenhuisserie Nurses van start op Net5. Elke week is er om 20:30 uur een dubbele aflevering te zien.

Toronto
De serie Nurses speelt zich af in een ziekenhuis in het centrum van de Canadese miljoenenstad Toronto. In het eerste seizoen maakten we kennis met de diverse artsen en verpleegkundigen en hun levens. Hoe gaat hun verhaal verder?

Comedydrama: Intouchables

SBS 9
20:30 uur

Zelden kreeg een niet-Engelstalige film zó'n groot publiek als Intouchables in 2011. De lach en de traan liggen in het geweldige Intouchables dicht bij elkaar, en dat levert een prachtige film op, die dinsdag nogmaals te zien is op SBS9.

Verhaal
De Senegalese Driss wordt de persoonlijke verzorger van de lichamelijk gehandicapte Franse miljonair Philippe. Met zijn tomeloze energie zet Driss het stijve huishouden van Philippe binnen de kortste keren op zijn kop en ontstaat er een hechte vriendschap.

Terug: Zeeman confronteert

RTL 5
20:31 uur

Zeeman confronteert is terug! In het nieuwe seizoen van dit misdaadprogramma jaagt Thijs Zeeman weer op allerlei louche figuren die onschuldige slachtoffers in de problemen brengen.

Privédetective
Misdaadverslaggever Zeeman hoeft zijn werk niet alleen te doen. Zoals altijd krijgt hij weer hulp van zijn vaste partner, privédetective Nico van den Dries. Samen zetten ze alles op alles om zaken waar de politie niet in duikt op te lossen.

Volle Zalen: Barrie Stevens

NPO 2
20:35 uur

Cornald Maas gaat in een nieuwe aflevering van Volle Zalen, vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 2, op bezoek bij Barrie Stevens. Hij werkt al ruim een halve eeuw in Nederland als choreograaf, danser, zanger, acteur en nog veel meer.

Londen
Stevens heeft ons land lief, maar voelt zich tegelijkertijd nog altijd 'every inch an Englishman'. Hij keert terug naar zijn geboortestad Londen, waar hij vertelt over zijn jeugd en als jongetje droomde van de schijnwerpers.

Nieuw: NOOD

NPO 1
21:48 uur

Vanaf vanavond is de gloednieuwe Nederlandse dramaserie NOOD te zien op NPO 1. In deze serie zien we een aantal op zichzelf staande verhalen, waarin centralisten te maken krijgen met een noodsituatie.

Docu: In de armen van Morpheus

NPO 2
23:19 uur

Vanavond is de documentaire In de armen van Morpheus om 23:15 uur te zien op NPO 2. Het tijdstip is treffend, want deze documentaire gaat over mensen met slaapproblemen. Wat als je nooit in slaap kunt vallen? En wat als je juist altijd en overal in slaap valt?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV