Dinsdag in Op1: Vooruitblik op het coronadebat over de ‘avondlockdown’

Dinsdag in Op1: Vooruitblik op het coronadebat over de ‘avondlockdown’
Dit zijn de gasten van dinsdag 30 november

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 30 november

  • Is het nieuwe pakket aan coronamaatregelen voldoende om verdere problemen te voorkomen? Morgen debatteert de Tweede Kamer over de ‘avondlockdown’ die afgelopen zondag is ingegaan. Vanavond bij Op1 blikt SP leider__Lilian Marijnissen__ samen met politiek verslaggever Thomas van Groningen erop vooruit.

  • Hoe pak je je leven weer op als je lang achter de tralies hebt gezeten? Veel ex-gedetineerden willen niets liever dan een soepele terugkeer in de maatschappij, maar dat is niet altijd even makkelijk. Presentator Dwight van van de Vijver stopte als politieman criminelen achter slot en grendel en zag voor zijn programma ‘Uit de Bak’ de andere kant van de medaille. Vanavond bij Op1 vertelt hij samen met ex-gedetineerde Jomarly hoe moeilijk het kan zijn om een tweede kans te krijgen.

  • Waarschijnlijk vond de mutatie van het coronavirus plaats bij iemand uit Zuidelijk Afrika, die HIV had. Volgens Ex-K3lid Kathleen klopt niet alles wat er over de nieuwe variant wordt gezegd, zij woont in Zuid Afrika en liet op social media weten niet alles te geloven wat er door de media wordt verteld: "Ik ken momenteel NIEMAND ook niet in de wijde kring hier in Zuid-Afrika die Covid heeft." Volgens Mark Vermeulen van het Aidsfonds kunnen we corona alleen bestrijden als we ook aandacht hebben voor Afrika. Vanavond bij Op1 bespreekt hij met Marion Koopmans hoe men nieuwe varianten in de toekomst voorkomt.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Vooruitblik op het coronadebat over de ‘avondlockdown’ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV