Dinsdag in M: Anton Geesink schreef 60 jaar geleden geschiedenis

Dinsdag in M: Anton Geesink schreef 60 jaar geleden geschiedenis
Dit zijn de gasten van dinsdag 30 november

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van dinsdag 30 november

  • Op 4 december 1961 schreef judoka Anton Geesink geschiedenis. Hij won als allereerste niet-Japanner de wereldtitel in Parijs en kreeg een heldenstatus in Japan. Deze week is het historische moment 60 jaar geleden: de start van een verandering in een sport die tot dan toe door Japanners gedomineerd werd. Aan tafel judotrainer Cor van der Geest en de broer van Anton Geesink, Gerard.

  • Elke neus is anders. Wat zegt de vorm over je karaktereigenschappen? Was is het schoonheidsideaal van alle tijden? Herman van Veen zong al eens over de neus in ‘Maar wat is een mooie neus’, maar kunsthistorica Caro Verbeek schreef er zelfs een boek over: ‘Een kleine cultuurgeschiedenis van de grote neus.’ Caro Verbeek schuift aan.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in M: Anton Geesink schreef 60 jaar geleden geschiedenis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV