Dinsdag in Beau: welke maatregelen kunnen Omikron-variant indammen?

Dinsdag in Beau: welke maatregelen kunnen Omikron-variant indammen?
De gasten van dinsdag 30 november

Kijktip :

Vanaf vandaag kun je weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 30 november

De gasten bij Beau van dinsdag 30 november

  • De Omikron-variant is al een week in Nederland. Hoe werkt het virus precies en welke maatregelen kunnen het virus indammen? Aan tafel hoogleraar immunologie Marjolein van Egmond, politiek verslaggever Floor Bremer en EenVandaag opiniepeiler Gijs Rademaker.

  • Presentatrice Evi Hanssen stopte op 1 januari 2020 met alcohol drinken. Een jaar was het idee maar het is voorgoed geworden. Ze schreef het boek 'Sinds ik niet meer drink' en vanavond deelt ze haar ervaringen bij Beau.

  • De stembussen van de Top2000 zijn geopend, maar welk nummer gaat er dit jaar met de eervolle vermelding vandoor? 2021 was toch het jaar van Peter R. de Vries. Wordt het zijn favoriete nummer 'A whiter shade of pale’? Aan tafel Kees van der Spek en Jack van Gelder.

  • Oostenrijk en Griekenland hebben hem al ingesteld en België overweegt het: de verplichte coronavaccinatie. De Vlaamse minister van Volksgezondheid, Wouter Beke, legt uit waarom. Ook schetst hij de situatie in Vlaanderen, waar ze in september al begonnen met de boosterprik.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV