Recensie: Sing 2 is een kleurrijk avontuur en een droom voor muziekliefhebbers

Recensie: Sing 2 is een kleurrijk avontuur en een droom voor muziekliefhebbers
Koala Buster Moon is terug, met een missie!

Film :

Vanaf 8 december draait de animatiefilm Sing 2 in de Nederlandse bioscopen. Als je start met Prince en ook U2 (I Still Haven’t Found What I’m Looking For) met de stem van Bono als de kluizenaarsleeuw Clay Calloway kan het eigenlijk al niet meer stuk. Lees hier de recensie van Sing 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Where will your dreams take you?
In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn bonte en talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een groot probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Gunter, Buster Moon en Ash in de film 'Sing 2'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Mede door een lichte sluier van de iconische band U2 over de soundtrack te gooien zullen niet alleen de kinderen, maar toch ook de volwassenen te spreken zijn over deze uitstekende sequel, die niet onder doet aan zijn voorganger uit 2016. Muziek speelt wederom een zeer belangrijke rol in deze productie, die uit zijn voegen barst van bizarre dieren in alle maten en vormen. De Nederlandse versie is uitstekend ingesproken met stemmen onder andere van Fedja van Huêt (Koala Buster Moon) en Birgit Schuurman (Ash het stekelvarken). Dat de liedjes in deze versie gewoon in het Engels te horen zijn, is ook een grote plus. Een super gezellige animatiefilm voor het hele gezin, inclusief een paar hilarische momenten. 3,5 ster.

Cast
Naast Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club) en Reese Witherspoon (Wild) zijn ook Scarlett Johansson (Her), Bobby Cannavale (Ant-Man and the Wasp) en Bono (Across the Universe) te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Garth Jennings (Sing).

Vanaf 8 december 2021 is de film Sing 2 te zien in de bioscopen. Genre: Animatie, Familiefilm. Tijdsduur: 112 minuten. IMDb-score: 6,9.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Sing 2 is een kleurrijk avontuur en een droom voor muziekliefhebbers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV