Speciale live-uitzending Frontberichten met Jeroen Pauw donderdag op NPO 1

Speciale live-uitzending Frontberichten met Jeroen Pauw donderdag op NPO 1
Situatie in de zorg is opnieuw alarmerend

Kijktip :

Donderdag is een speciaal ingelaste uitzending van Frontberichten te zien op NPO 1. Het heeft alles te maken met de alarmerende situatie in de zorg, nu de coronapandemie weer flink oplaait. Jeroen Pauw presenteert de uitzending.

Frontberichten gemisten? Kijk de hele live-uitzending terug via Gids.tv.

Besmettingscijfers
Al wekenlang zijn de besmettingscijfers hoger dan ooit. Het leidt tot steeds meer opnames in het ziekenhuis en een enorme druk op de zorg - die al anderhalf jaar op de tenen loopt. Daarom praat Jeroen Pauw in deze live-uitzending met de vloggers van Frontberichten, die ons hun dagelijks leven laten zien.

Tweedeling
Zij vertellen in de studio onder meer wat de tweedeling in de samenleving met hen doet. Aan het woord komen onder anderen arts Gor uit Utrecht en verpleegkundige Ellen uit Almelo. Frontberichten is hiermee terug van weggeweest: het programma werd aan het begin van de pandemie in het leven geroepen, maar was in mei 2020 voor het laatst te zien.

De speciale live-uitzending van Frontberichten is donderdag 2 december rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt deze special van Frontberichten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV