Nieuwe serie The Watch vanaf vrijdag 3 december te zien op BBC First

Nieuwe serie The Watch vanaf vrijdag 3 december te zien op BBC First
Wekelijks met dubbele afleveringen

Kijktip :

Vanaf vrijdag 3 december is de nieuwe fantasy-/misdaadserie The Watch te zien op BBC First, de Britse seriezender met Nederlandse ondertiteling. Elke week kun je vanaf 20.30 uur genieten van een dubbele aflevering.

Fantasy
The Watch combineert op unieke wijze fantasy-elementen met een misdaadverhaal over een politieagent. We bevinden ons in de fictieve stad Ankh-Morpork, waar we kennismaken met commandant Sam Vimes, in dienst van de stadswacht.

Verleden
Het leven van Vimes dreigt voorgoed te veranderen als iemand uit zijn verleden terugkeert in Ankh-Morpork. Twintig jaar geleden zag Vimes zijn broeder van de straat en bendeleider Carcer Dun van een fatale hoogte nar beneden vallen - maar Carcer is terug.

The Watch is vanaf vrijdag 3 december wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe serie The Watch vanaf vrijdag 3 december te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV