NOS-verslaggever Gerri Eickhof zaterdag te gast in Sterren op het doek

NOS-verslaggever Gerri Eickhof zaterdag te gast in Sterren op het doek
Openhartig gesprek met Özcan Akyol

Kijktip :

Zaterdag (4 december) is NOS Journaal-verslaggever Gerri Eickhof te gast in Sterren op het doek. Hij gaat in gesprek met presentator Özcan Akyol en wordt ondertussen geportretteerd door drie kunstenaars.

Sterren op het doek met Gerri Eickhof gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Bekendste
Gerri Eickhof is misschien wel de bekendste verslaggever van Nederland. Al meer dan veertig jaar brengt hij het nieuws in miljoenen huiskamers. In Amsterdam vertelt hij aan presentator Özcan Akyol hoe hij gevormd is door zijn lastige jeugd in Amsterdam-Noord.

Wasmachine
Ook komt zijn bijzondere relatie met zijn wasmachine voorbij, een liefde die hij blijkt te delen met kunstenaar Nanne. Aan de drie getalenteerde kunstenaars de uitdaging om Gerri Eickhof te vereeuwigen op het doek. Gerri mag uiteindelijk zelf een schilderij kiezen voor thuis.

Sterren op het doek is elke zaterdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS-verslaggever Gerri Eickhof zaterdag te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV