Nieuw seizoen De Top 4000 Muziekquiz vanaf zaterdag te zien op SBS6

Nieuw seizoen De Top 4000 Muziekquiz vanaf zaterdag te zien op SBS6
Gerard Ekdom speelt gezellige quiz met BN'ers

Kijktip :

December is aangebroken, de maand waarin traditioneel veel aller tijden-lijsten op de radio te horen zijn. Zo ook de Top 4000 van Radio 10. SBS6 deelt in de muziekvreugde, want vanaf zaterdag is De Top 4000 Muziekquiz terug met een nieuwe reeks.

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gerard Ekdom
Onder leiding van radio-dj Gerard Ekdom spelen twee duo's van BN'ers een bordspel dat helemaal in het teken staat van de grootste muzieklijst aller tijden: de Top 4000 van Radio 10. Aan de hand van legendarische hits voelt Gerard ze aan de tand. Wat weten de duo's bijvoorbeeld van André Hazes, Beyoncé en Queen?

Spellen
Herkennen ze de hits die versneld op een draaiorgel worden afgespeeld? Zijn ze in staat om de tekst van een liedje af te maken nadat de muziek is gestopt? Herkennen ze Engelse songteksten die naar het Nederlands vertaald zijn? Welk duo gaat als eerste over de finish en wint De Top 4000 Muziekquiz?

Het nieuwe seizoen van De Top 4000 Muziekquiz is vanaf zaterdag 4 december wekelijks rond 21.45 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De Top 4000 Muziekquiz vanaf zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV