Waanzinnige muziekfilm Bohemian Rhapsody zaterdag te zien op België Eén

Waanzinnige muziekfilm Bohemian Rhapsody zaterdag te zien op België Eén
Ook te streamen via Amazon Prime en iTunes

Kijktip :

Iets meer dan dertig jaar na zijn dood spreekt het verhaal van Queen-zanger Freddie Mercury nog altijd tot de verbeelding. Het is een goed moment om de blockbuster Bohemian Rhapsody, één van de succesvolste films van 2018, nog eens te bekijken. Deze schitterende muziekfilm is zaterdag te zien op België Eén en je kunt Bohemian Rhapsody streamen via Amazon Prime en iTunes.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Bohemian Rhapsody vertelt het verhaal van de legendarische Britse rockband Queen, van de prille beginjaren tot het wereldberoemde optreden op Live Aid in 1985. In de tussentijd maken bandleden Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor veel mee - van ruzies en creatieve meningsverschillen tot muzikale hoogtepunten als de opname van de hit 'Bohemian Rhapsody'. Begin jaren tachtig lijken de wegen van de band en de excentrieke frontman Mercury echter definitief te scheiden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Deze biografische film over Queen en - vooral - Freddie Mercury is niet helemaal zonder haken en ogen. De chronologische volgorde van de gebeurtenissen klopt soms van geen kant en het geheel wordt opgediend als een Wikipedia-weergave van het leven van Mercury. Toch is Bohemian Rhapsody een prachtige film geworden. Dat is vooral te danken aan de muziek, de inspirerende optredens die in de film zitten, de flitsende montage én het waanzinnige acteerwerk van Rami Malek als Freddie Mercury. Hij werd meer dan terecht beloond met een Oscar.

Cast
Naast Rami Malek (No Time to Die) en Lucy Boynton (Murder on the Orient Express) zijn ook Gwilym Lee (Midsomer Murders) en Ben Hardy (Only the Brave) te zien in Bohemian Rhapsody. Deze film is geregisseerd door Bryan Singer (The Usual Suspects).

Bohemian Rhapsody (2018) wordt beoordeeld met een 7,9 op IMDb en is zaterdag 4 december om 21.25 uur te zien op België Eén. Genre: biografie, drama, muziek. Speelduur: 134 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waanzinnige muziekfilm Bohemian Rhapsody zaterdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV