Vanaf deze datum is Oscarwinnaar The Father te zien op Pathé Thuis

Vanaf deze datum is Oscarwinnaar The Father te zien op Pathé Thuis
Met Anthony Hopkins en Olivia Colman

Kijktip :

Vanaf 17 december staat de film The Father op Pathé Thuis. Het jaar is nog niet voorbij, maar grote kans dat The Father in ons eindejaarslijstje de beste film van 2021 gaat worden. Dit meesterwerk won een Oscar voor Beste Scenario en de Academy Award voor beste acteur ging naar hoofdrolspeler Anthony Hopkins. Ontroerend, meeslepend, slim en intens verdrietig maar onvergetelijk.

Lees hier welke films je in december 2021 op Pathé Thuis voor een laag bedrag kunt kijken.

Het verhaal
Anthony (Anthony Hopkins) wordt zichtbaar een dagje ouder, maar weigert alle hulp van zijn dochter Anne (Olivia Colman). Terwijl hij zijn omgeving en zijn veranderende gezondheid een plaats probeert te geven, begint hij zijn naasten in grote twijfel te trekken. Maar ook zijn geestelijke gezondheid en zelfs de reële wereld worden overpeinst.

Acteur Anthony Hopkins in de film 'The Father'

Lees hier onze filmrecensie van The Father.

Cast
Naast Anthony Hopkins (Legends of the Fall) en Olivia Colman (The Crown) zijn ook Mark Gatiss (Sherlock), Olivia Williams (The Sixth Sense), Rufus Sewell (The Legend of Zorro) en Imogen Poots (V for Vendetta) in deze film te zien. Deze productie is het regiedebuut voor Florian Zeller.

Vanaf 17 december 2021 is de film The Father te streamen op Pathé Thuis. Genre: Drama. Tijdsduur: 97 minuten. IMDb-score: 8,3.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV