Nieuw op Pathé Thuis: Deze films en series zijn in december 2021 te zien

Nieuw op Pathé Thuis: Deze films en series zijn in december 2021 te zien
Met The Father, Another Round en meer

Kijktip :

Welke nieuwe releases kunnen we streamen op Pathé Thuis in de laatste maand van het jaar 2021? Het zijn verrassend veel Oscarwinnaars, zoals het hartverwarmende Minari, het ijzersterke Another Round en ontroerende meesterwerk The Father. Gids.tv heeft het overzicht.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2021.

Spirit Untamed (1 december)

Pathé Thuis

Bron: Dreamworks
Hop, hop, hop en in galop naar een nieuw avontuur waar het meisje Lucky Prescott centraal staat. Een prachtige en wilde mustang Spirit genaamd is haar redder in nood. Animatie voor het hele gezin. Lees hier waar je de film Spirit Untamed kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Spirit Untamed.

Queenpins (1 december)

Pathé Thuis

Bron: The Searchers
In dit verhaal zetten twee huisvrouwen een coupons-zwendel op - de grootste in de Amerikaanse geschiedenis - en maken meer dan $40 miljoen dollar buit. Maar er komt een lelijke kink in de kabel. Vermakelijke film met Kristen Bell en Kirby Howell-Baptiste in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Queenpins kunt streamen

Lees hier onze filmrecensie van Queenpins.

Words on Bathroom Walls (1 december)

Pathé Thuis

Bron:"LD Entertainment
Adam lijkt een normale tiener, tot hij te horen krijgt dat hij lijdt aan schizofrenie. Hij doet er alles aan om dit te verbergen voor de buitenwereld. Wanneer hij verliefd wordt op zijn klasgenote Maya, wil zij hem laten inzien dat hij meer is dan deze aandoening en dat hij zijn problemen kan overwinnen. Door de vele lockdowns heeft deze romantiek en dramafilm amper de kans gehad om te vlammen op het witte doek. Lees hier waar je de film Words on Bathroom Walls kunt streamen.

The Forever Purge (2 december)

Pathé Thuis

Bron: Universal Pictures
Een duistere sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen. Ze plegen een coup en zorgen voor oneindige chaos en bloederige slachtpartijen. Horror in deze keer western-stijl. Lees hier waar je de film The Forever Purge kunt streamen.

Minari (8 december)

Pathé Thuis

Bron: A24
Het Koreaanse gezin Yi verhuist van de stad naar het platteland en hoopt dat ze eindelijk de American Dream waar kunnen maken. Het stuk land dat ze hebben gekocht, is jammer genoeg helemaal niet zo vruchtbaar en ze moeten harder werken dan ooit om hun dromen waar te kunnen maken. Een film die je niet mag missen en langzaam in je hart sluit. Lees hier waar je de film Minari kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Minari.

The Ice Road (9 december)

Pathé Thuis

Bron: Dutch FilmWorks
Veel actie en zware trucks op dun ijs. Wanneer een mijn instort op een afgelegen gebied in het noorden van Canada kan alleen Ice Road Trucker Mike (Liam Neeson) de locatie bereiken. Met een team van specialisten begint hij aan een gevaarlijke reddingsmissie, maar ze worden tegengewerkt door een bedrijf dat iets te verbergen heeft. Lees hier waar je de film The Ice Road kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Ice Road

Escape Room: Tournament of Champions (9 december)

Bron: Columbia Pictures
Zes mensen raken ongewild opgesloten in een nieuwe reeks 'escape rooms' en ontdekken langzaam wat ze gemeen hebben om te overleven... maar komen er ook achter dat ze het spel allemaal al eens hebben gespeeld. Horror en paniek gegarandeerd. Lees hier waar je de film Escape Room: Tournament of Champions kunt streamen.

Another Round (15 december)

Bron: September Film
De Deense dramafilm Another Round (Deense titel: Druk) won een Oscar voor Beste Buitenlandse film met de buitengewoon charismatische acteur Mads Mikkelsen in de hoofdrol. Een ijzersterke film waar een borrel teveel nooit genoeg is. Lees hier waar je de film Another Round kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Another Round.

I Care a Lot (15 december)

Bron: The Searchers
Het verhaal gaat over Marla Grayson. Zij doet zich samen met haar partner Fran voor als wettelijke voogden en lichten op deze manier oudere klanten op. Voor hun volgende opdracht hebben ze hun pijlen op de bejaarde Jennifer gericht. Misdaadkomedie met de actrice Rosamund Pike in de hoofdrol. Lees hier waar je de film *I Care a Lot* kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van I Care a Lot.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank (16 december)

Bron: Dutch Filmworks
Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog net uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. Lees hier waar je de film Mijn Beste Vriendin Anne Frank kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Mijn Beste Vriendin Anne Frank.

The Father (17 december)

Bron: Cineart
Dit meesterwerk en Oscarwinnaar draait nog steeds in de Nederlandse bioscopen en zal half december te streamen zijn op Pathé Thuis. Een verrassend, meeslepende en ontroerende verhaal met meesteracteur Anthony Hopkins in een rol van zijn leven. Een absolute aanrader. Lees hier waar je de film The Father kunt steamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Father.

Titane (26 december)

Bron: Gusto Entertainment
In Titane krijgt Alexia na een ongeluk een metalen plaat in haar hoofd en sindsdien voelt zij zich aangetrokken tot auto's als lustobjecten. Ze belandt op de criminele pad en neemt de identiteit van een al jaren vermiste jongen. Dan ontmoet zij/hij zijn vader. Deze vrij extreme mix van sciencefiction, drama en horror won een Gouden Palm op het filmfestival van Cannes. Lees hier waar je de film Titane kunt streamen.

Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV