BN'ers gaan culinaire strijd aan in Superstar Chef

BN'ers gaan culinaire strijd aan in Superstar Chef
Duo's van beste chefs en BN'ers

Nieuws :

In het nieuwe tv-programma Superstar Chef gaan acht duo's van bekende Nederlanders en de beste chefkoks van Nederland de culinaire strijd met elkaar aan. Sommige chefs zijn zelfs Michelinsterrenchefs. Onder anderen Lucas Rive, Joris Bijdendijk en André Gerrits doen samen met een BN'er mee aan het programma.

Tijl Beckand presenteert Superstar Chef, waarin de teams van BN'ers en Nederlandse topchefs tegen elkaar strijden. Iedere week krijgen de duo's twee verschillende opdrachten die zij in de Superstar Chef-keuken uitvoeren. Ze moeten hierbij alles op alles zetten om op absoluut sterrenniveau te koken. Het is nog niet bekend welke bekende Nederlanders meedoen aan het programma.

Tijl Beckand presenteert 'Superstar Chef'

De chefs trainen hun bekende teamgenoten in hun eigen restaurantkeukens. Ieder team kan wekelijks zijn eigen gerechten samenstellen en na een week hard trainen gaan de duo's in de studio de strijd met elkaar aan. De teams worden beoordeeld door drie vakkundige juryleden: driesterrenchef Sergio Herman, tweesterrenchef François Geurds en culinair deskundige en presentatrice Miljuschka Witzenhausen.

Tijdens de opdrachten wordt op een onbekend moment het sein gegeven dat de chefs hun bekende teamgenoot alleen achter moeten laten in de keuken. Ze mogen dan alleen nog aanwijzingen geven. Aan het einde van elke aflevering beslist de jury welk duo de culinaire strijd moet verlaten.

Superstar Chef is vanaf dinsdag 24 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'ers gaan culinaire strijd aan in Superstar Chef of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: bekende nederlanders, jury, presentatrice, koken, keuken, bn'ers, sergio herman, tv-programma, deskundige, rtl, miljuschka witzenhausen, tijl beckand, team, rtl 4


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV