Woensdag in M: Angela Merkel stopt als Bondskanselier

Woensdag in M: Angela Merkel stopt als Bondskanselier
Dit zijn de gasten van woensdag 1 december

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van woensdag 1 december

  • Aan tafel zit Amerika-kenner Laila Frank, die zelf bij een Amerikaanse abortuskliniek is geweest. Ze praat over het abortusdebat in Amerika. Republikeinse politici willen via de hoogste Amerikaanse rechter het recht op abortus inperken of zelf verbieden.

  • De Amsterdamse street-art kunstenaar JDL, beter bekend als Judith de Leeuw, reist de hele wereld over om metershoge kunstwerken te maken. De 26-jarige JDL had een moeilijke jeugd en groeide op in een gesloten jeugdinstelling, maar is inmiddels een cryptomiljonair met maatschappelijk inhoudelijke kunstwerken die over de hele wereld te zien zijn. Wie is JDL en wat voor werk maakt ze? Ze schuift aan bij M en vertelt haar verhaal.

Angela Merkel vertrekt na 17 jaar als bondskanselier van Duitsland. Journalist Sophie Derkzen en voormalig Duitsland correspondent Margriet Brandsma schuiven aan. Ook komt Ellen ten Damme een nummer van Nina Hagen zingen, want daar was Merkel enorm fan van.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in M: Angela Merkel stopt als Bondskanselier of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV