Feyenoord - Heracles Almelo live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - Heracles Almelo live op tv (Eredivisie)
Inhaalwedstrijd voor de Rotterdammers

Sport :

Op woensdag 1 december spelen Feyenoord en Heracles Almelo in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Heracles Almelo

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
Vorig weekend verloren de Rotterdammers kostbare punten in Enschede. Zonder het gelijkspel tegen FC Twente hadden ze vandaag bovenaan kunnen staan. Thuis van Heracles winnen moet te doen zijn: de laatste wedstrijd won Feyenoord in eigen huis met 3-2.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.20 uur / 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - Heracles Almelo is woensdag 1 december om 20.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - Heracles Almelo live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV