Woensdag in Beau: o.a. Peter Pannekoek over oudejaarsconference

Woensdag in Beau: o.a. Peter Pannekoek over oudejaarsconference
De gasten van woensdag 1 december

Kijktip :

__Vanaf deze week kun je weer elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 1 december

De gasten bij Beau van woensdag 1 december

  • Niemand minder dan Peter Pannekoek verzorgt dit jaar de oudejaarconference. Hij schuift aan bij Beau om vooruit te blikken.
  • Al elf jaar lang verwondert Nico Dijkshoorn zich in zijn VI-columns over de voetbalwereld, nu gebundeld in een nieuw boek. Opstellingen en tactieken interesseren hem niet, maar de mensen en de randzaken van de voetbalwereld wél. Vanavond schuift Nico aan bij Beau.
  • Vanavond vertellen __Tamara de Wit__en Jacquelien van Slochteren in Beau over de impact van hun uitgestelde operaties. Ambulancebroeder Jan Hoefnagel schuift aan over de toenemende druk op het ambulancepersoneel nu de ziekenhuizen overvol zijn.
  • In de Tweede Kamer wordt vandaag stevig gedebatteerd over de ingevoerde avondlockdown. Gaat de Kamer zich neerleggen bij de huidige maatregelen? Of is meer nodig? Politiek commentator Wouter de Winther bespreekt vanavond de belangrijkste punten uit het debat bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: o.a. Peter Pannekoek over oudejaarsconference of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV